Χαιρετισμός Κυριάκου Γεροντόπουλου στην Πανέβρια Έκθεση Φερών

Αγαπητέ Δήμαρχε
Φίλες και φίλοι
Η 18η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη. Είναι ένας θεσμός που ενημερώνει τον ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.
Η αυτάρκεια και εξωστρέφεια που αναζητά ο πρωτογενής τομέας, επιβάλει γοργές αλλαγές και αναδιάταξη δυνάμεων, που μόνο η ενημέρωση και εξειδίκευση μπορούν να φέρουν.
H Αγροτική Έκθεση Φερών πρέπει να ενισχυθεί και προοδευτικά να αναδειχθεί σε πόλο έλξης, αγροτικού ενδιαφέροντος σε πανθρακικό και διεθνές επίπεδο.
Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες
Τα χρόνια της εύπλαστης ευημερίας έχουν περάσει . Πρέπει ο καθένας μας, να ταχθεί στο γενικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας , το οποίο και χρειάζεται πέρα από πολύ δουλειά, οργάνωση και συνεχή αναβάθμιση. Αυτόν τον στόχο υπηρετεί η Έκθεση Φερών.
Από την μεριά της κυβέρνησης υπάρχει η υπόσχεση ότι η αγροτική οικονομία θα στηριχθεί με όλες τις δυνάμεις ,κάτι για το οποίο αγωνίζομαι και σε προσωπικό επίπεδο, με καθημερινή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.
Εύχομαι η προσέλευση της φετινής έκθεσης να είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, καθώς και μεγάλη επιτυχία στις ημερίδες τις οποίες διοργανώνετε.
Με τιμή
Κυριάκος Γεροντόπουλος
Υφυπουργός Εξωτερικών

Ετικέττες: , , , , , , , .