Οι Έλληνες θα επιλέξουν σταθερότητα και ασφάλεια

Συνέντευξη στον Πέτρο Τρουπιώτη
Τη βεβαιότητα ότι η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις εκλογές της Κυριακής γιατί «οι Έλληνες θα στηρίξουν την παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών και όχι την αξιωματική αντιπολίτευση που προσπαθεί να βρεθεί στην εξουσία με άκρατους λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις», εκφράζει ο υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Έβρου με τη Ν.Δ., Κυριάκος Γεροντόπουλος, σε συνέντευξή του στο «Χρηματιστήριο».
Ο κ. Γεροντόπουλος επισημαίνει στη συνέντευξή του ότι οι πολίτες πρέπει με τη στάση τους και την επιλογή τους την Κυριακή «να μην αφήσουν να πάνε στράφι 2,5 χρόνια σκληρής προσπάθειας».
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, αναφερόμενος στο οξύ για τον νομό Έβρου θέμα της εισόδου παρανόμων μεταναστών επισημαίνει ότι «ο φράχτης που κατασκευάστηκε και τον επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, συνέβαλλε καθοριστικά ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο, σχεδόν να εκμηδενιστεί η ανεξέλεγκτη είσοδος από την περιοχή μας. Κι αυτό το διαπιστώνουν καθημερινά οι Εβρίτες».
Κύριε Γεροντόπουλε, γιατί ο έλληνας ψηφοφόρος, μετά από τόσα χρονιά λιτότητας, να ψηφίσει τη Ν.Δ. που κυβέρνησε και τα δυόμισι τελευταία χρόνια;
Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν βγούμε από το τέλμα. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε ένας ανηφορικός και πολύ δύσκολος δρόμος, οι συμπατριώτες μας μάτωσαν και έκαναν θυσίες, αλλά η κατάσταση είχε ήδη σταθεροποιηθεί και είμαστε στο σημείο εξόδου από αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. Να μην πάνε στράφι λοιπόν 2,5 χρόνια σκληρής προσπάθειας των Ελλήνων.
Η κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, προχώρησε σε τολμηρές και δύσκολες αποφάσεις με μόνο στόχο τη σωτηρία της χώρας και τα κατάφερε. Σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μια νέα πορεία ανάπτυξης στον τόπο. Με αλήθεια, σταθερότητα, ασφάλεια. Γι αυτό πιστεύω ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν και πάλι, όπως έκαναν και το καλοκαίρι του 2012.
Οι δημοσκοπήσεις, πάντως, δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται και τα στελέχη του δηλώνουν σιγουριά ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις 25 Ιανουαρίου…
Κυριακή κοντή γιορτή, λέει ο λαός μας. Προσωπικά πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτη το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής. Έφτασε η ώρα της μεγάλης ευθύνης και της σημαντικής απόφασης όλων μας, για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Είμαι βέβαιος ότι οι Έλληνες θα στηρίξουν την παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών και όχι την αξιωματική αντιπολίτευση που προσπαθεί να βρεθεί στην εξουσία με άκρατους λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις. Δημιουργεί με τον πιο ανεύθυνο τρόπο μάταιες ελπίδες στους Έλληνες, τάζοντας τα πάντα στους πάντες. Διακινδυνεύουν το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας μας, χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς κανένα πρόγραμμα.
Όμως και ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δίνει υποσχέσεις στις προεκλογικές του ομιλίες…
Οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού είναι συγκεκριμένες και αναφέρομαι στην μείωση του ΕΝΦΙΑ μέσα στο 2015, σε σταδιακή μείωση της φορολογίας φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, αλλά και στην κατηγορηματική του διαβεβαίωση πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Είμαστε πολύ κοντά στην ώρα που κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα θα δουν τους κόπους και τις θυσίες τους να ανταμείβονται. Εκεί θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας όλοι μετά τις εκλογές. Να φτάσει, δηλαδή, στην τσέπη των συμπατριωτών μας η βελτίωση της οικονομικής κατάστασης, την οποία δείχνουν όλοι οι δείκτες. Να αλλάξει προς το καλύτερο η καθημερινότητα των συμπατριωτών μας.
Επειδή είστε υποψήφιος βουλευτής Έβρου, θα αναφερθώ σε ένα θέμα που κυριαρχεί στην προεκλογική αντιπαράθεση στην περιοχή σας. Το μεταναστευτικό και τις απόψεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομία.
Το θέμα της εισόδου παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τους συντοπίτες μου στον Έβρο. Ο φράχτης που κατασκευάστηκε και τον επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, συνέβαλλε καθοριστικά ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο, σχεδόν να εκμηδενιστεί η ανεξέλεγκτη είσοδος από την περιοχή μας. Κι αυτό το διαπιστώνουν καθημερινά οι Εβρίτες, ενώ η παρουσία της αστυνομίας που υπό αντίξοες συνθήκες κάνει πολύ σωστά την δουλειά της εμπεδώνει το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα μιλάει για αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών, για παροχή ιθαγένειας και παράλληλα για αφοπλισμό των αστυνομικών. Πιστεύω ότι και όλα αυτά θα τα σκεφθούν και θα τα μετρήσουν οι Έλληνες πριν πάνε στην κάλπη.

Ετικέττες: , , , , , , , , , , , .