Στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου Ιεροψαλτών στην Ορεστιάδα ο Κυριάκος ΓεροντόπουλοςΟ Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, παραβρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε εκδήλωση του Ιεροψαλτικού συλλόγου της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου «Θρασύβουλος Στανίτσας», που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα
Ο κ.Γεροντόπουλος παρακολούθησε αρχικά τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων της πόλης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου Ιεροψαλτών στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού, με επίσημο προσκεκλημένο τον Άρχοντα Πρωτοψάλτη Γιώργο Χατζηχρόνογλου από την Αθήνα.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Έβρου, είχε σύντομη συζήτηση μαζί του, αλλά και με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ.Δαμασκηνό, ενώ συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου Ιεροψαλτών κ. Βασίλη Παπαμιχαήλ και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για την εκδήλωση και την συνολική πολύ σημαντική προσφορά τους.

Ετικέττες: , , , .